Vi hjelper selskaper å innovere

Vi er et rådgivingsmiljø som hjelper selskaper med å innovere gjennom å skape radikale forretningsmodeller, produkter, tjenester og partnermodeller. Fra startupverden tar vi med oss smidighet, tempo og nysgjerrigheten, og fra industriell erfaring har vi med kunnskap om ledelse, endring og strategi. Vi hjelper selskaper å bli kundesentrisk!

Vi har erfaring med å innføre smidige prosesser og beste-praksis innovasjonsmetoder inn i godt etablerte tankskip.

Noen av våre kunder

_abb.jpg
_in.jpg
_bkk.jpg
_spv.jpg
_nevion.jpg

Vekst.

 

Vi hjelper selskaper med å definere store hårete mål og hvordan nå disse målene. Vi har ikke tro på “2 % årlig vekst” som strategi. Enten så ønsker man å være rigget for fremtiden eller så aksepterer man at noen vil ta over vårt marked over tid. Vi hjelper bedrifter som er i brytningstid med å nå sine hårete ambisjoner!

green.jpg

Aksellerator.

 

ACCEL har lang erfaring med å gjennomføre interne og eksterne akselleratorer - siden 2011 har vi gjennomført over 10 akselleratorer. Akselleratorene er tidsbestemte programmer hvor vi har med 6-8 prosjekter for å sikre høyt tempo og kvalitet på innovasjonsprosjekter.

Vi har tro på “å gjøre” enn “å snakke”, så opplegget er lagt opp til at prosjektene skyter fart og sammen med våre mentorer gjør de rette valgene og at teamene bruker tiden effektivt.

red.jpg

Rakett.

 

Ikke alle selskaper har ressurser tilgjengelig for å få tempo på innovasjonsprosjektene. Vi har operasjonelle team klar for å hjelpe å realisere disse.

grey.jpg

System.

 

Selskaper med vekstambisjoner og ressurser til å nå disse må etablere et innovasjonssystem. Vi bistår med å lage et system som er tilpasset selskapets ønskede kultur og mål. Vi hjelper med å designe prosesser, metoder, roller, måltall og alt som skal til for at du skal lykkes.

orange.jpg

Metode.

 

Våre rådgivere har alle lang erfaring fra enten store selskaper eller konsulentselskaper. Felles er at samtlige er sulten på å lære nye metoder og verktøy, og ikke minst dele denne innsikten. Vi holder en rekke keynotes og kurs for ansatte, avdelinger og ledergrupper.

blue.jpg

Sparring.

 

Vi er åpen for nye ting, nye prosjekter, nye folk, nye utfordringer, nye metoder, nye muligheter!

Vi er sparringspartner for våre kunder. Vi er den som kan raskt gi innspill, være “djevelens advokat” eller den som hjelper ut av hengemyren. Vi er gjerne din rådgivende partner, tilgjengelig når du trenger hjelp, innspill eller få ut frustrasjon.

lilla.jpg