Partnere, mentorer
& investorer

Vi tror på å skape gode nettverk. ACCEL involverer kunder, investorer og mentorer i våre program

 

Investorer

Vi inviterer investorer til egne arrangementer hvor deltakerne i ACCEL presenterer sine forretningsideer. Vi har med 50-60 investorer på disse dagene. Det legges opp til korte presentasjoner og god tid til mingling etter presentasjonen. Alt i en behagelig atmosfære, og lett servering.


Industripartnere

Programmene har fokus på å få med de viktigste aktørene i bransjen. De stiller med høyt kvalifiserte ressurser for å hjelpe deltakerne med å finne potensielle muligheter for å kommer raskt i posisjon for å selge sine løsninger. Industripartnerne har som mål å hjelpe med å finne ut hvordan de kan bli en god kunde for deltakerne.


Mentorer

Våre mentorer er håndplukkete eksperter i sine fagfelt. De er de beste av de beste og stiller seg til rådighet for deltakerne i ACCELs programmer. De kan hjelpe med blant annet idebeskyttelse, finans, økonomi, jus, design, strategi, investeringer, teknologiutvikling og salg.


Arrangører

I alle programmer samarbeider vi med enten bransjeklynger eller lokale inkubatorer og næringshager. ACCEL står for et faglig innhold mens vår med-arrangør bringer bransjekunnskap og -nettverk inn i programmene.